Menu
Ajacieden weer in de buitenlucht

Ajacieden weer in de buitenlucht

Na een aantal trainingen in de sportzaal van de ArenA stond de selectie van Ajax woensdagmiddag voor het eerst na de overwinning op Vitesse weer buiten op het trainingsveld. Bekijk hier het fotoverslag.

De Ajacieden werden woensdagochtend onderworpen aan een conditietest. 's Middags kwam de bal er weer aan te pas. In de afsluitende partij zit John Heitinga Luis Suarez op de hielen. De Ajacieden werden woensdagochtend onderworpen aan een conditietest. 's Middags kwam de bal er weer aan te pas. In de afsluitende partij zit John Heitinga Luis Suarez op de hielen.
Siem de Jong ontvangt de bal. Zijn teamgenoot Jan Vertonghen biedt zich onmiddelijk aan. Op de achtergrond loopt Dennis Gentenaar uit. Siem de Jong ontvangt de bal. Zijn teamgenoot Jan Vertonghen biedt zich onmiddelijk aan. Op de achtergrond loopt Dennis Gentenaar uit.
Tijdens de partij verdedigde Maarten Stekelenburg één doel. Erik Heijblok (foto) en Dennis Gentenaar wisselden elkaar af. Tijdens de partij verdedigde Maarten Stekelenburg één doel. Erik Heijblok (foto) en Dennis Gentenaar wisselden elkaar af.
Albert Luque stond in de dekking bij Jurgen Colin. Albert Luque stond in de dekking bij Jurgen Colin.
Klaas Jan Huntelaar heeft de ruimte om de bal aan te nemen. Jurgen Colin staat klaar om de topscorer van de Eredivisie op te vangen. Klaas Jan Huntelaar heeft de ruimte om de bal aan te nemen. Jurgen Colin staat klaar om de topscorer van de Eredivisie op te vangen.
Siem de Jong probeert de snelle Dennis Rommedahl de pas af te snijden. Siem de Jong probeert de snelle Dennis Rommedahl de pas af te snijden.