Menu
Ajacieden weer in het nieuw

Ajacieden weer in het nieuw

De nieuwe vrijetijdspakken van Oger zijn alweer bijna klaar. De Ajacieden pasten dinsdagochtend voor de openbare training hun jasjes en overhemden af. Onder hen ook Lasse Schöne, de nieuwste aanwinst die zich deze week meldde bij Ajax.

Al vroeg in de ochtend zijn de werknemers van Oger op de Toekomst present. Aan de rekken hangen nieuwe jasjes, overhemden en broeken te wachten tot ze aan de lijven van de Ajacieden mogen. Ronald Witmondt van Oger verzorgt de relatie tussen Ajax en de kledingkoning uit de PC Hooftstraat in Amsterdam. ,,Volgens mij zijn we gedurende deze contracttermijn 25 jaar kledingsponsor van Ajax", schat hij in.

Ondertussen druppelen de Ajacieden binnen. Lasse Schöne is een verrassend gezicht onder de selectiespelers. De Deen genoot nog van een vakantie en zou zich aanvankelijk 16 juli melden, maar na overleg met Frank de Boer stapte hij maandag al binnen bij zijn club. Ruim op tijd dus om op dinsdag zijn nieuwe outfit te passen. ,,Het is altijd wel goed een weekje eerder te komen", vindt de nieuwste aanwinst.

Hij kan mooi direct passen. Het nieuwe jasje is zwartblauw gemeleerd. Het overhemd licht met streepjes en de broek grijs. De schoenen zijn gemaakt van soepel bruin suède. Het is duidelijk: de Ajacieden zien er ook komend seizoen weer uit om door een ringetje te halen.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

De kleding hangt klaar voor de Ajacieden. De kleding hangt klaar voor de Ajacieden.
Even de nek opmeten voor het overhemd. Even de nek opmeten voor het overhemd.
Dennis Bergkamp in het nieuw. Dennis Bergkamp in het nieuw.
Toby Alderweireld trekt het nieuwe jasje aan. Toby Alderweireld trekt het nieuwe jasje aan.