Menu
Ajacieden werken aan conditie

Ajacieden werken aan conditie

De selectie van Ajax kreeg woensdagochtend een zware training voorgeschoteld. De Amsterdammers begonnen met een positiespel, maar besloten de oefensessie met een loodzware loopoefeningen.

Zonder Urby Emanuelson (hij is op het laatste moment toegevoegd aan de selectie van Oranje) begon Ajax woensdagochtend aan de training. Het selecte groepje concentreerde zich in het eerste deel van de oefensessie met name op het positiespel. Zonder Urby Emanuelson (hij is op het laatste moment toegevoegd aan de selectie van Oranje) begon Ajax woensdagochtend aan de training. Het selecte groepje concentreerde zich in het eerste deel van de oefensessie met name op het positiespel.
De Ajacieden namen het in korte felle partijtjes tegen elkaar op; geel tegen blauw met de oranje Gabri als vrije man. De Ajacieden namen het in korte felle partijtjes tegen elkaar op; geel tegen blauw met de oranje Gabri als vrije man.
Sammy Kuffour maakte een goede indruk tijdens de training. Hier is de Ghanees klaar om de bal te ontvangen. Sammy Kuffour maakte een goede indruk tijdens de training. Hier is de Ghanees klaar om de bal te ontvangen.
De training werd afgesloten met conditionele oefeningen. Gabri, Albert Luque en Ismael Urzaiz moeten diep gaan. De training werd afgesloten met conditionele oefeningen. Gabri, Albert Luque en Ismael Urzaiz moeten diep gaan.
Edgar Davids bepaalt het tempo van zijn groepje. Leonardo en Sammy Kuffour volgen. Edgar Davids bepaalt het tempo van zijn groepje. Leonardo en Sammy Kuffour volgen.
Moe maar voldaan lopen de Ajacieden uit. Woensdagmiddag staat nog een binnentraining op het programma. Moe maar voldaan lopen de Ajacieden uit. Woensdagmiddag staat nog een binnentraining op het programma.