Menu
Ajacieden werken aan conditie

Ajacieden werken aan conditie

De training van Ajax stond woensdag voor een deel in het teken van conditie en loopoefeningen. De spelers werden onder meer aan een zogenaamde ‘piepjestest’ onderworpen. Vanwege interlands was een deel van de A-selectie afwezig. Donderdagmiddag is de groep weer compleet.

Het schitterende zomerweer had ook zijn weerslag op de training. In de ochtenduren waren de spelers nog binnen in het krachthonk te vinden waardoor ze weinig van de zon meekregen. Dat werd halverwege de middag ruimschoots goedgemaakt tijdens de trainingssessie op het veld. Precies halverwege de ontmoetingen met AZ en NEC in, deed zich een goed moment voor om een conditionele prikkel uit te delen.

Onder toeziend oog van de vader van Viktor Fischer werkten de Ajacieden aan hun conditie. Daarmee was het aantal Denen op de Toekomst weer een beetje op peil, want bij afwezigheid van de internationals Eriksen en Schöne was het aantal Denen in de A-selectie van Ajax gelijk gehalveerd. Voor beide middenvelders wacht woensdagavond de oefeninterland tegen Slowakije. Fischer daarentegen is al mijn zijn hoofd bij de volgende wedstrijd: NEC - Ajax. Maar waarschijnlijk zal landgenoot en voormalig NEC-speler Schöne dat ook al zijn…

De internationals Ricardo van Rhijn, Toby Alderweireld, Christian Eriksen, Lasse Schöne, Mitchell Dijks en Daley Blind melden zich donderdag weer bij Ajax. De middagtraining (14:30 uur) is openbaar voor supporters.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

De sproei-installatie zorgde voor een prima bespeelbaar veld op de zomerse woensdagmiddag. De sproei-installatie zorgde voor een prima bespeelbaar veld op de zomerse woensdagmiddag.
Siem de Jong en Lorenzo Ebecilio betreden het trainingsveld. Siem de Jong en Lorenzo Ebecilio betreden het trainingsveld.
Thulani Serero en Kenneth Vermeer bereiden zich voor op de wedstrijd tegen NEC. Thulani Serero en Kenneth Vermeer bereiden zich voor op de wedstrijd tegen NEC.
De training bestond deels uit een zogenaamde 'piepjestest'. De training bestond deels uit een zogenaamde 'piepjestest'.
De Ajacieden zetten aan voor nog een ronde. De Ajacieden zetten aan voor nog een ronde.
Spelers in actie tijdens de 'piepjestest'. Spelers in actie tijdens de 'piepjestest'.