Menu
Ajacieden werken aan kracht en techniek

Ajacieden werken aan kracht en techniek

De tot tien man uitgedunde selectie van Ajax werkte donderdagochtend aan kracht en techniek. Bekijk hier het fotoverslag van de oefensessie.

Henk ten Cate nam drie van zijn veldspelers apart: Gabri, Jaap Stam en Jurgen Colin. Hij liet het drietal zware afrondoefeningen doen waarbij ook veel gelopen moest worden. Hier gooit hij de bal op voor Gabri tijdens een 'kopserie'. Henk ten Cate nam drie van zijn veldspelers apart: Gabri, Jaap Stam en Jurgen Colin. Hij liet het drietal zware afrondoefeningen doen waarbij ook veel gelopen moest worden. Hier gooit hij de bal op voor Gabri tijdens een 'kopserie'.
Colin behoorde tot de drie schutters. De rechtsback moest ook met zijn linkerbeen de ballen plaatsen. Colin behoorde tot de drie schutters. De rechtsback moest ook met zijn linkerbeen de ballen plaatsen.
Aan de overkant van het veld werd gewerkt aan techniek. Albert Luque, Luis Suárez, Robbert Schilder, Ismael Urzaiz en George Ogararu proberen de bal met hun hoofd in de lucht te houden. Aan de overkant van het veld werd gewerkt aan techniek. Albert Luque, Luis Su├írez, Robbert Schilder, Ismael Urzaiz en George Ogararu proberen de bal met hun hoofd in de lucht te houden.
Erik Heijblok en Dennis Gentenaar verdedigden het doel tijdens de afrondoefeningen van Colin, Stam en Gabri. Erik Heijblok en Dennis Gentenaar verdedigden het doel tijdens de afrondoefeningen van Colin, Stam en Gabri.
Na afloop van de training praat Ten Cate nog wat na met Luque. Na afloop van de training praat Ten Cate nog wat na met Luque.
George Ogararu lacht. De Roemeen kan gedeeltelijk weer meedoen met de groepstraining. De verwachting is dat hij maandag weer volop mee kan trainen met de selectie. George Ogararu lacht. De Roemeen kan gedeeltelijk weer meedoen met de groepstraining. De verwachting is dat hij maandag weer volop mee kan trainen met de selectie.
Uitlopen na de ochtendsessie. Donderdagmiddag staat voor de Ajacieden nog een training in het Amsterdamse Bos op het programma. Uitlopen na de ochtendsessie. Donderdagmiddag staat voor de Ajacieden nog een training in het Amsterdamse Bos op het programma.