Menu
Ajacieden zaterdag vrij

Ajacieden zaterdag vrij

De training van Ajax gaat zaterdag niet door. Adrie Koster heeft zijn selectie een dag vrijaf gegeven. Vrijdag werd er wel hard getraind. Bekijk hier de foto's.

De Ajacieden sloten de vrijdagtraining af met een paar rustige uitlooprondjes. In de anderhalf uur daarvoor speelden de Ajacieden onder andere kleine partijtjes op grote doelen tegen elkaar. De Ajacieden sloten de vrijdagtraining af met een paar rustige uitlooprondjes. In de anderhalf uur daarvoor speelden de Ajacieden onder andere kleine partijtjes op grote doelen tegen elkaar.
Gregory van der Wiel werkte met fysiotherapeut Frank van Deursen aan zijn herstel. Ook Vurnon Anita trainde nog apart van de groep. Gregory van der Wiel werkte met fysiotherapeut Frank van Deursen aan zijn herstel. Ook Vurnon Anita trainde nog apart van de groep.
Omdat er op vier grote doelen partijtjes werden gespeeld waren Jong Ajax-keepers Marco van Duin en Koen Verhoeff erbij gehaald. Omdat er op vier grote doelen partijtjes werden gespeeld waren Jong Ajax-keepers Marco van Duin en Koen Verhoeff erbij gehaald.
Mitchell Donald was vrijdag weer goed op dreef. Mitchell Donald was vrijdag weer goed op dreef.
Samuel Kuffour werkte na afloop van de training nog even verder met Alfons Groenendijk. Nu Thomas Vermaelen nog altijd geblesseerd is, bestaat de kans dat er tegen Heerenveen een beroep op de Ghanees wordt gedaan. Samuel Kuffour werkte na afloop van de training nog even verder met Alfons Groenendijk. Nu Thomas Vermaelen nog altijd geblesseerd is, bestaat de kans dat er tegen Heerenveen een beroep op de Ghanees wordt gedaan.