Menu

Ajax 2 loot FC Den Bosch in derde ronde Amstel Cup

Het tweede team van Ajax, dat donderdagavond de derde ronde van de Amstel Cup bereikte ten koste van T.E.C., lootte dezelfde avond FC Den Bosch. Voor de derde ronde lootte Ajax 2 weer een uitwedstrijd.

Trainer John van ´t Schip vindt het een lastige tegenstander. ,,Je weet dat de tegenstanders steeds lastiger worden naarmate je verder in het toernooi komt. Den Bosch is momenteel aardig bezig. Ze hebben zeven wedstrijden gespeeld in de Gouden Gids Divisie, daarvan zijn er vijf gewonnen en twee geëindigd in een gelijkspel. Oftewel, ze zijn nog ongeslagen, ze staan tweede. Twee jaar geleden speelde Den Bosch nog in de Eredivisie.''

Na het gewonnen duel tegen T.E.C. sprak Van ´t schip de wens uit een aansprekende tegenstander te willen treffen. ,,Het is een mooie tegenstander om ons aan te meten. Zijn hebben thuisvoordeel en wat meer ervaring, maar wij hebben bewezen dat we tegen hoger ingeschatte ploegen toch goed kunnen spelen. Het is nog wat moeilijk inschatten. Wel is het jammer dat we weer uit spelen'', vond Van ´t Schip.

Het duel wordt op 28 of 29 oktober gespeeld in Den Bosch.