Menu

Ajax 2 verliest van Feyenoord

De reserves van Ajax zijn er ook in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord niet in geslaagd drie punten te pakken. Door een vrije trap van Korneev wonnen de Rotterdamse reserves met 1-0.

Bij Feyenoord speelde een aantal potentiele eerste elftalspelers bij het tweede mee. Naast Igor Korneev maakten ook Kees van Wonderen, Tomas Rzasa, Radoslav Samardzic deel uit van het team. Ajax 2 had Andy van der Meyde in de gelederen, maar moest het stellen zonder Youssouf Hersi die woensdag voor Nederland uitkwam in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk.

Ajax kwam na een half uur spelen op een 0-1 achterstand toen Korneev uit een vrije trap scoorde. Hoewel Ajax de Rotterdammers daarna terugdrong en zich aardige kansen creeerde, slaagden de Amsterdammers er niet gelijk te komen.

Ook in de tweede helft lukte het de aanvallers niet de Feyenoord-keeper te verschalken, waardoor er opnieuw onterecht punten werden verloren door het team van Jan Olde Riekerink.

Opstelling Ajax 2: Van der Ban; Obodai (Greene), Mokoena, Yakubu, Valencia, Didi, Cruz (Fleur, Walker Van der Meyde, Quansah (Hose), Culina.