Menu
Ajax A1 gaat de wereld over

Ajax A1 gaat de wereld over

Het hoogste jeugdteam van Ajax wacht morgen een belangrijke wedstrijd in de Uefa Youth League. Ze nemen het op tegen de leeftijdsgenoten van Sevilla o/19 voor een plaats in de volgende ronde van dit toernooi. De bal zal om 16:00 uur gaan rollen in het stadion de Toekomst. Het gaat om een allesbeslissende wedstrijd, bij een gelijkspel na 90 minuten zullen er gelijk strafschoppen genomen worden.

De wedstrijd tussen deze toekomstige Nederlandse en Spaanse topspelers is voor alle Ziggo abonnees live te zien via Ziggo Sport (kanaal 14). De fans van tegenstander Sevilla volgen het duel vanuit Spanje via beIN Sports.

Maar niet alleen de Nederlandse en Spaanse voetballiefhebbers kunnen genieten van dit spektakel. Onze oosterburen kunnen kijken via Sport1, in Polen zapt men naar ITI/nc+ en in China is het te volgen via LeTV. Daarnaast is het via Canal+ en SuperSport in een groot gedeelte van Afrika te zien waardoor de hele wereld mee kijkt met de tackle van Matthijs de Ligt, de steekbal van Abdelhak Nouri en de voorzet van Vince Gino Dekker.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Gerard van Hees