Menu
Ajax A1 geeft weer goede voorbeeld

Ajax A1 geeft weer goede voorbeeld

Ajax A1 heeft zondagmiddag ten koste van Feyenoord de Super Cup gewonnen. Met liefst 5-0 droogden de Ajacieden de Rotterdammers af en zo kon het team van trainer Sonny Silooy de eerste prijs van het jaar al vroeg bijschrijven.

Op slag van rust, bij een 1-0 voorsprong door een aanvallende actie van verdediger Gregory van der Wiel, kreeg Ajax na een actie van de Feyenoord-doelman een strafschop mee. Bovendien werd de Rotterdamse keeper van het veld gestuurd. Vurnon Anita bepaalde de stand op 2-0.

In het laatste kwartier van de wedstrijd bouwde Ajax de comfortabele voorsprong uit tot een grote 5-0 zege en was de Super Cup voor de junioren van de trainers Sonny Silooy en Dick de Groot. Vito Wormgoor en twee goals van Jordy Brouwer, die in de rust van de wedstrijd tussen Ajax en PSV nog werd gehuldigd als topscorer van de eerste divisie van A-junioren.

Ajax A1: Koen Verhoeff; Marco Neuvel, Gregory van der Wiel, Toby Alderweireld, Christian Supusepa; Vito Wormgoor, Jordy Schel, Jan-Arie van der Heyden; Joey Godee, Vurnon Anita, John Goossens.
Wissels: Jordy Brouwer, Ivo de Heus, Marvin Zeegelaar.