Menu
Ajax A1 goed op dreef in Italië

Ajax A1 goed op dreef in Italië

Ajax A1 is goed op dreef tijdens de Memorial Claudio Sassi, een internationaal toernooi in het noorden van Italië. De ploeg van Frank de Boer won vrijdag de eerste wedstrijd met 2-0 van Modena. Zaterdag werd 0-0 gelijkgespeeld tegen Juventus.


De overwinning op Modena kwam vrijdagavond tot stand via doelpunten van Jarchinio Antonia en Tom Overtoom. Beide treffers vielen in de eerste helft. ,,In de tweede lukte het ons niet om door te zetten”, zegt Frank de Boer vanuit Italië. ,,Dat kwam mede door de scheidsrechter, die het spel constant stil legde. Maar al met al was het een hele goede zege. We hebben geen kans tegen gekregen.”
Ajax speelde zaterdagmiddag 0-0 gelijk tegen Juventus. Er had meer ingezeten voor de Amsterdammers. ,,We kregen opnieuw eigenlijk geen kans tegen zeker drie honderd procent kansen mee”, aldus De Boer. ,,Maar die benutten we niet. Jammer dat het 0-0 bleef.”
Virtus Castelfranco is zondagochtend de derde een laatste poule tegenstander van Ajax. Later op de dag staan de halve finales op het programma.