Menu
Ajax A1 speelt opnieuw gelijk

Ajax A1 speelt opnieuw gelijk

Ajax A1 heeft ook zijn tweede wedstrijd in de Eredivisie voor A-junioren niet kunnen winnen. Na de seizoensouverture tegen AZ (1-1), bleven de talenten van trainer Sonny Silooy ook tegen PSV steken op een gelijkspel: 3-3.

Jordi Schell hielp Ajax op de Toekomst vroeg in de wedstrijd aan een voorsprong. Na de Eindhovense gelijkmaker bezorgde Danillo Sousa Campos de thuisploeg een nieuwe voorsprong. Hij benutte een penalty. PSV A1 profiteerde nog voor de rust van slap en slordig uitverdedigen van de Ajacieden: 2-2.

Een minuut na de rust nam Ajax voor de derde keer een voorsprong. Atilla Yildirim tekende voor de 3-2. Lang hadden de Amsterdammers daarmee uitzicht op de eerste competitiezege in het nieuwe seizoen. Twee minuten voor tijd bekroonden de gasten een razendsnel uitgevoerde counter af met een doelpunt. Net als Ajax A1 speelden ook de leeftijdgenoten van PSV daarmee opnieuw gelijk. Beide ploegen verzamelden tot nu toe 2 punten. Zaterdag wacht Ajax A1 een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag A1.

Opstelling Ajax A1:
Padt; Aslan, Vorstermans, Lachman, Supusepa; Tillema (80. Kappelhof), Sousa Campos, Will (35. Olijve); Schell, Yildirim en Resida (55. Lazic).