Menu

Ajax A1 tegen Feyenoord in halve finale

Net als de hoofdmacht zijn de A-junioren bezig aan een goede seizoenstart. De ploeg van Danny Blind kwalificeerde zich op de tweede speeldag van Ajax' driedaagse internationale jubileumtoernooi voor de halve finale. Het koningselftal van de jeugdopleiding eindigde zaterdag als eerste in poule A, boven Arsenal (2), Juventus (3) en PSV (4).

Ajax, dat vrijdag de openingswedstrijd met 1-0 won van Arsenal, boekte zaterdag een ruime 7-3 overwinning op PSV. Later op de dag verloor de ploeg van trainer Danny Blind met 2-0 van Juventus.

In poule B eindigde São Paulo, ondanks een 1-0 nederlaag tegen Feyenoord in de openingswedstrijd, op de eerste plaats, gevolgd door Feyenoord (2), Bayern München (3) en Barcelona (4).

Ajax speelt zondag om 11.00 uur op de Toekomst tegen Feyenoord. De andere halve finale, die tegelijk gespeeld wordt, gaat tussen São Paulo en Arsenal. De winnaars ontmoeten elkaar 's middags in de finale, die om 15.15 uur gespeeld wordt in de Amsterdam ArenA als onderdeel van het Kick Off Festival.

De toegang is zondag zowel op de Toekomst als in de Amsterdam ArenA gratis. Op de Toekomst wordt om 9.30 afgetrapt voor de kruisfinalewedstrijden tussen de nummers 3 en 4 van de poules (Juventus - Barcelona en PSV - Bayern München).