Menu
Ajax A1 treft Barcelona in Youth League

Ajax A1 treft Barcelona in Youth League

Ajax A1 treft woensdagavond om 19:00 uur de leeftijdgenoten van FC Barcelona in de UEFA Youth League. Daags na de ontmoeting tussen beide teams in de UEFA Champions League gaat de A1 van Ajax op jacht naar de tweede zege in de Youth League.

Eerder dit seizoen eindigde de ontmoeting tussen de junioren van FC Barcelona en Ajax in een 4-1 zege voor de Spanjaarden. Onder toeziend oog van onder anderen Johan Cruijff, Edwin van der Sar en Marc Overmars ging Ajax A1 onder de rook van Camp Nou onderuit. Vervolgens eindigden de thuiswedstrijd tegen Milan (2-3) en de uitwedstrijd tegen Celtic (4-1) ook allebei in een nederlaag. Op 5 november boekte Ajax A1 de eerste zege in de Youth League. In de thuiswedstrijd tegen Celtic was Ajax met 2-1 te sterk.

De wedstrijd wordt woensdagavond op sportcomplex de Toekomst gespeeld en is gratis toegankelijk. De poort gaat om 18:00 uur open. De aftrap is om 19:00 uur. Moedig de talenten van Ajax aan in deze mooie Europese wedstrijd!

Tekst: Ajax.nl
Foto: Pro Shots (boven) en Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Eerder dit seizoen eindigde FC Barcelona A1 - Ajax A1 in 4-1. Eerder dit seizoen eindigde FC Barcelona A1 - Ajax A1 in 4-1.