Menu
Ajax aangekomen in Bratislava

Ajax aangekomen in Bratislava

Ajax is goed aangekomen in Bratislava. Even over half twaalf zetten de Amsterdammers voor het eerst voet op Slowaakse bodem. Vlucht OR 0921 van gezagvoerder Rogier Leeflang kende een vlekkeloos verloop. De negentienkoppige Ajax-selectie bereidt zich voor op de returnwedstrijd in de Europa League tegen Slovan Bratislava.

Donderdag staan de Amsterdammers vanaf 18.30 uur opnieuw tegenover de kampioen van Slowakije. Plaats van handeling is het 30.000 plekken tellende Tehelné Pole Stadion in de Slowaakse hoofdstad. De ploeg van trainer Martin Jol wordt in het oude stadion gesteund door ongeveer 250 Amsterdamse fans. Afgelopen week leverde de thuiswedstrijd in de Amsterdam ArenA Ajax een klinkende 5-0-overwinning op. Luis Suarez stal de show door maar liefst vier treffers voor zijn rekening te nemen. Het vijfde doelpunt kwam van de voet van invaller Mitchell Donald.

Woensdagavond beleggen de Ajacieden een training in het Tehelné Pole Stadion. De training begint om 19.30 en wordt voorafgegaan door een korte persconferentie waarin onder meer Jol vooruitblikt op de return. Later vanavond volgt op deze website een uitgebreid verslag van de training en de persconferentie. Donderdag en vrijdag bericht ook Ajax TV vanuit Bratislava.