Menu
Ajax aangekomen in De Lutte

Ajax aangekomen in De Lutte

De Ajax-spelersbus draaide maandag om half een het vertrouwde terrein op van hotel Landhuishotel De Bloemenbeek. Na een bijna twee uur durende reis vanaf de Toekomst vervolgen de Ajacieden hun voorbereiding op vertrouwde grond. Dit jaar is de Amsterdamse selectie voor de veertigste keer te gast in het Overijsselse De Lutte.

In het kielzog van trainer Frank de Boer stapten 22 spelers en twee keepers uit de bus. Uiteraard volgden ook de overige leden van de technische en begeleidende staf. Tot en met zaterdag – als de Ajacieden hun laatste training beleggen op het terrein van SV De Lutte – opereren de Amsterdammers vanuit het oosten des lands.

Frank de Boer schudt bij aankomst de hand van Bloemenbeek-eigenaar Raymond Strikker. Frank de Boer schudt bij aankomst de hand van Bloemenbeek-eigenaar Raymond Strikker.

In de komende dagen staan er naast trainingen (meestal twee keer per dag) ook twee oefenduels geprogrammeerd. Zowel Osasuna als Werder Bremmen zijn op vrijdag de tegenstander. Het treffen met de Spaanse equipe wordt vrijdagmiddag vanaf 14:30 uur in Emmen gespeeld. In de avonduren, aftrap 20:15, is in Meppen het Duitse Werder Bremen de tegenstander. De eerste training staat direct om 16:30 uur gepland. De oefensessie is live te zien op Ajax TV.

Houd Ajax.nl, Ajax TV en de officiële Twitter en Facebook van Ajax in de gaten voor het laatste Ajax-nieuws en exclusieve video’s vanuit De Lutte.

Tekst: Ajax.nl
Foto’s: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Een groepje Ajacieden verzamelt spullen bij de spelersbus. Een groepje Ajacieden verzamelt spullen bij de spelersbus.
De Jong, Blind en Spijkerman bij de entree van Landhuishotel De Bloemenbeek. De Jong, Blind en Spijkerman bij de entree van Landhuishotel De Bloemenbeek.
Op naar een nieuwe week in De Lutte! Op naar een nieuwe week in De Lutte!