Menu
Ajax aangekomen in Timisoara

Ajax aangekomen in Timisoara

De selectie van Ajax is dinsdagmiddag veilig aangekomen in Roemenië. Om 12.55 uur lokale tijd (in Roemenië is het een uur later) landde de boeing 737-800 op de luchthaven van Timisoara. Woensdagavond speelt Ajax het Europa League-duel tegen Timisoara.

In ongeveer tweeënhalf uur verplaatste vlucht OR925 de Ajacieden van Schiphol naar Timisoara. Onderweg was er ruimte voor een klein dutje, een boek, muziek of een film van James Bond, die op de schermen werd vertoond.

Bij aankomst in het spelershotel stonden een aantal cameraploegen en Roemeense journalisten hun landgenoot George Ogararu op te wachten. Ook Ajax-spits Marko Pantelic was populair bij de verslaggevers.

Het is overigens een bijzondere dag in Roemenië. De Dag van de Vereniging wordt op 1 december gevierd, waardoor het geboorteland van Ajacied George Ogararu in de modus van een feestdag zit.

Dinsdagavond om 18.00 uur Nederlandse tijd traint Ajax in het stadion van Timisoara. Voor de oefensessie schuiven trainer Martin Jol en Pantelic aan voor de persconferentie.

Timisoara - Ajax begint woensdag 2 december om 21.05 uur Nederlandse tijd.

Houd Ajax.nl en Ajax TV in de gaten voor het laatste nieuws vanuit Timisoara.