Menu
Ajax aangekomen in Turkije

Ajax aangekomen in Turkije

De selectie van Ajax is maandagmiddag aangekomen in Turkije. Na een vlucht van ruim drieënhalf uur landde het toestel met de 26-koppige selectie op de luchthaven van Antalya. Vervolgens reden de Ajacieden per touringcar naar het Cornelia Diamond Golf Resort in Belek. Daar verblijft de winterkampioen deze hele week voor een trainingskamp. Er staan ook twee oefenduels op het programma.

Ajax traint maandag aan het einde van de middag voor het eerst in Belek. Ook de komende dagen staan er verschillende trainingen op het programma. De koploper van de Eredivisie speelt vrijdagavond in Antalya een oefenwedstrijd tegen Galatasaray. Na het oefenduel met Galatasaray volgt komend weekend een ontmoeting met Celtic of Trabzonspor. Een en ander is afhankelijk van de uitkomst van Ajax’ eerste duel in de strijd om de Antalya Cup.

Volg Ajax in Turkije via Ajax TV, Ajax.nl, Facebook, Twitter en Instagram

Tekst: Ajax.nl
Foto’s: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Jairo Riedewald, Ricardo Kishna en Riechedly Bazoer overwinteren voor het eerst met de selectie van het eerste. Jairo Riedewald, Ricardo Kishna en Riechedly Bazoer overwinteren voor het eerst met de selectie van het eerste.
Davy Klaassen en Mike van der Hoorn praten bij. Davy Klaassen en Mike van der Hoorn praten bij.
Ontspannen wachten op de koffers. Ontspannen wachten op de koffers.
Aankomst in Antalya. De Ajacieden beginnen maandagmiddag aan hun eerste training van het jaar. Aankomst in Antalya. De Ajacieden beginnen maandagmiddag aan hun eerste training van het jaar.