Menu
Ajax aangekomen in Zagreb

Ajax aangekomen in Zagreb

Ajax is woensdag aan het einde van de ochtend geland in Kroatië. De Boeing 737-800 arriveerde om 11.50 uur - na een vlucht van anderhalf uur - op de internationale luchthaven van Zagreb. Donderdagavond speelt Ajax om 19.00 uur het Europa League-duel tegen Dinamo Zagreb.

Naast de wedstrijdselectie van negentien Ajacieden, sponsors, directie, bestuur en medewerkers van Ajax, bevond zich ook een prijswinnaar van Radio Veronica aan boord van vlucht OR923. Afgelopen maandag was hij de gelukkige die bij het radiostation twee VIP-tickets in de wacht sleepte. Op de vraag waarom je als VIP met Ajax naar Zagreb mee moest, had Ron Houthuysen uit Zoetermeer het origineelste antwoord: hij viert donderdag zijn verjaardag. ,,En waar kun je nu beter je 46e verjaardag vieren, dan als VIP met Ajax in Zagreb?”, sprak hij ’s ochtends voor vertrek op Schiphol. Zijn zoon is de geluksvogel die met zijn vader mee mag.

Na een voorspoedige vlucht van anderhalf uur landde Ajax tegen het middaguur op het vliegveld van het frisse Zagreb, waar het momenteel een paar graden boven nul is. Na het verzamelen van de tassen op de bagageband, wachtte een aantal verslaggevers de Serviërs Miralem Sulejmani en Marko Pantelic op. Met name Pantelic wist veel camera’s en microfoons op zich gericht. Na het te woord staan van de Kroatische verslaggevers vertrokken de Ajacieden de bus in, op weg naar het hotel.

Vanavond om 19.00 uur meldt Ajax zich in het Maksimir Stadion. Na de persconferentie volgt een training op de grasmat waar Ajax donderdagavond in actie komt.

Houd Ajax.nl en Ajax TV in de gaten voor meer nieuws vanuit Zagreb!

Na een voorspoedige vlucht van anderhalf uur landde Ajax tegen het middaguur op het vliegveld. Na een voorspoedige vlucht van anderhalf uur landde Ajax tegen het middaguur op het vliegveld.

Stekelenburg, Suarez en Oleguer in Zagreb. Stekelenburg, Suarez en Oleguer in Zagreb.

Jan Vertonghen en Urby Emanuelson. Jan Vertonghen en Urby Emanuelson.

De cameraploegen staan al klaar... De cameraploegen staan al klaar...

'Even bellen met het thuisfront.' 'Even bellen met het thuisfront.'

Veel belangstelling voor Marko Pantelic. Veel belangstelling voor Marko Pantelic.