Menu
Ajax alweer op het veld

Ajax alweer op het veld

Nog geen 24 uur nadat de strijd om het kampioenschap van Nederland was beslist, stond Ajax alweer op het trainingsveld. De Amsterdammers begonnen ontspannen aan de voorbereiding op de play-offs.

Een select groepje sloot de training af met een potje voetvolley. Een select groepje sloot de training af met een potje voetvolley.

De maandag begon voor de Ajacieden vroeg. Om 8.45 uur ontbeten zij met prijswinnaars van een kleurwedstrijd van ABN AMRO, die afgelopen nacht kampeerden in de ArenA. Na de vrolijke ontbijtsessie werd het langzaam tijd om naar het trainingsveld te gaan. Het werd een rustige training, waarin lekker werd uitgelopen en als afsluiting door een select groepje nog een potje voetvolley werd gespeeld. Thomas Vermaelen was ook op het trainingsveld aanwezig. De aan zijn lies geblesseerde Belg werkte ontspannen aan zijn herstel.

Hoe de rest van de week er uitziet voor Ajax is nog niet helemaal duidelijk, omdat op dit moment nog steeds niet zeker is wat de speeldata zijn van de confrontaties met sc Heerenveen.