Menu
Ajax - AZ gaat definitief door

Ajax - AZ gaat definitief door

Ajax - AZ (achtste finale KNVB beker) gaat donderdagavond definitief door. De wegen rondom het stadion zijn goed begaanbaar en ook het veld is uitstekend bespeelbaar bevonden. Afgelopen weekend kon de Klassieker niet doorgaan vanwege de slechte bereikbaarheid van de Amsterdam ArenA.

Ajax adviseert je om op tijd naar het stadion te komen. Het winterse weer kan er voor zorgen dat de reistijd naar de ArenA langer is dan normaal. Ook is het handig om je warm te kleden, zodat je goed tegen de kou beschermd bent.

Ajax - AZ begint om 20:45 uur en er zijn nog kaarten beschikbaar. Kaarten voor Ajax - AZ zijn te koop via een van de verkooppunten van TicketBox (Primera). Ook is er donderdagavond vanaf 18.45 uur stadionverkoop. De kassa's bevinden zich aan de Noordzijde van het stadion, ter hoogte van ingang D. Let op: Voor het duel geldt een Club Card-verplichting (4 op 1).

De wedstrijd tussen Ajax en AZ is de laatste van dit jaar, daarna start de winterstop. Dus kom naar de Amsterdam ArenA en juich Ajax voor de laatste keer in 2010 naar de overwinning!