Menu
Ajax B1 haalt flink uit tegen Twente

Ajax B1 haalt flink uit tegen Twente

Ajax B1 - FC Twente B1 was een wedstrijd die als zeer goed de boeken ingaat. Vanaf het eerste fluitsignaal werd Twente teruggedrongen en op eigen helft vastgezet. Het hooggeplaatste Twente had hierop geen antwoord en de teller liep op tot 5-1

Ajax B1 – FC Twente VA B1 (5-1)

Direct vanaf het begin werd er in een hoog tempo rondgespeeld wat snel tot het eerste doelpunt leidde. De bal werd na een goede combinatie over links voorgegeven door Gino Dekker en uitstekend afgemaakt door Ezra Walian, 1-0. Zes minuten later lag nummer twee in het doel van Twente. Ditmaal via rechts en knap afgemaakt door Pelle Clement. Vijf minuten voor het rustsignaal werd het 3-0 door Walian na een combinatie met Clement.

In de rust gaf trainer Orlando Trustfull aan de B1 er nog niet was en dat de tegenstander in de tweede helft waarschijnlijk uit een ander vaatje zou tappen. Wees gewaarschuwd dus! Ondanks deze waarschuwing kwam Twente toch een tegendoelpunt, nadat de bal over de keeper in het doel belandde. Even was het evenwicht weg maar al snel pakte Ajax de draad weer op en kwam na een voorzet van Dekker op 4-1 omdat opnieuw Ezra Walian fraai afrondde. Uiteindelijk werd het zelfs nog 5-1 na een fraaie combinatie tussen Mauro Savastano en Leeroy Owusu, afgerond door laatstgenoemde.

Al met al een goede overwinning met goed verzorgd voetbal!

Ajax B1 – FC Twente VA B1 (5-1)

1-0 '4 Walian
2-0 '10 Clement
3-0 '35 Walian
3-1
4-1 '50 Walian
5-1 '79 Owusu