Menu
Ajax B1 wint wederom in extra tijd

Ajax B1 wint wederom in extra tijd

Utrecht-Ajax zijn wedstrijden die op het scherpst van de snede uitgevochten worden. Dat betekent vol de strijd aangaan en zoveel mogelijk de tegenstander proberen te intimideren.

FC Utrecht B1 - Ajax B1 (1-2)

Wat uiteindelijk niet lukte omdat wij bleven voetballen en de strijd aangingen met de tegenstander. Dit betekent ook dat sommige van onze jongens behoorlijk moesten incasseren. In de 13e minuut trok Darren Sidoel te fel van leer in een duel, wat de scheidsrechter bestrafte met een strafschop. 1-0. Tot op dat moment had Utrecht geen kans gehad. In de volgende minuten bleven we sterker, kregen kansen maar scoorden niet.

Na de rust gingen we gewoon door. De tegenstander werd vastgezet op eigen helft en de kansen kwamen. Maar of een speler stond in de weg of lat of paal maar de bal ging er niet in. In de 75e minuut ging Dani de Wit er tussenuit en speelde Carel Eiting vrij en de laatste scoorde fraai 1-1.
We bleven aandringen en het wachten was op de winnende treffer. Inmiddels was de extra tijd aangebroken en in de 84e minuut ging Nabi Hakimzadeh er op rechts vandoor, gaf een fraaie voorzet en Adham El Idrissi scoorde verdiend de winnende treffer. 1-2.

FC Utrecht B1 - Ajax B1 (1-2)

1-0 (13') (pen.)
1-1 (75') Eiting (D. de Wit)
1-2 (80+4) El Idrissi (Hakimzadeh)

Verslag: Frits Andriese