Menu
Ajax bedankt zijn vrijwilligers

Ajax bedankt zijn vrijwilligers

Een keer per jaar bedankt Ajax alle vrijwilligers met een feestavond op de Toekomst. Donderdag vierden de actieve supporters samen met de selectiespelers een gezellig Ajax-feestje.

Een avond in het jaar zet Ajax zijn vrijwilligers in het zonnetje. De club bedankt daarmee alle Ajacieden die zich kosteloos inzetten voor hun club. De hoeveelheid werk die deze supporters verzetten is enorm. Een avond in het jaar zet Ajax zijn vrijwilligers in het zonnetje. De club bedankt daarmee alle Ajacieden die zich kosteloos inzetten voor hun club. De hoeveelheid werk die deze supporters verzetten is enorm.
Voorzitter John Jaakke heette alle vrijwilligers plus de aanwezige leden van de Ajax-selectie hartelijk welkom. Een club als Ajax kan niet zonder de inzet van vrijwilligers. Voorzitter John Jaakke heette alle vrijwilligers plus de aanwezige leden van de Ajax-selectie hartelijk welkom. Een club als Ajax kan niet zonder de inzet van vrijwilligers.
De feestavond bood veel vrijwilligers, de hoofdrolspelers van de avond, een uitgelezen mogelijkheid om eens op de foto te gaan met een favoriete Ajacied. Ook handtekeningen waren gewild. De feestavond bood veel vrijwilligers, de hoofdrolspelers van de avond, een uitgelezen mogelijkheid om eens op de foto te gaan met een favoriete Ajacied. Ook handtekeningen waren gewild.
Na een drukke en lange dag, met onder meer twee zware trainingen en een drukbezochte persconferentie, besloot Erik Heijblok zijn eerste werkdag op het vrijwilligersfeest. De boomlange keeper uit Hippolytushoef vermaakte zich prima.Ook Laurent Delorge maakte kennis met de Ajax-vrijwilligers. Na een drukke en lange dag, met onder meer twee zware trainingen en een drukbezochte persconferentie, besloot Erik Heijblok zijn eerste werkdag op het vrijwilligersfeest. De boomlange keeper uit Hippolytushoef vermaakte zich prima.Ook Laurent Delorge maakte kennis met de Ajax-vrijwilligers.
De 'jonkies' Mitchell Donald en Vurnon Anita in gesprek met twee vrijwilligers. De 'jonkies' Mitchell Donald en Vurnon Anita in gesprek met twee vrijwilligers.
Twee Amsterdamse artiesten voorzagen de avond van een sfeervolle Mokumse noot. Twee Amsterdamse artiesten voorzagen de avond van een sfeervolle Mokumse noot.
Ook aanvoerder Jaap Stam poseerde gewillig met zijn fans. Ook aanvoerder Jaap Stam poseerde gewillig met zijn fans.
Michael Krohn-Dehli, Thomas Vermaelen en George Ogararu met een vrijwilliger. Michael Krohn-Dehli, Thomas Vermaelen en George Ogararu met een vrijwilliger.
Met 'gesmeerde' stembanden was het prettig meezingen op het podium. Met 'gesmeerde' stembanden was het prettig meezingen op het podium.
Uiteindelijk werd ook de polonaise ingezet. Uiteindelijk werd ook de polonaise ingezet.