Menu
Ajax begint de week met voetvolley

Ajax begint de week met voetvolley

De selectie van Ajax is de week ontspannen begonnen. De meeste spelers die zondag tegen AZ in de basis begonnen, vermaakten zich met een lange partij voetvolley.

Tijdens het potje voetvolley lag de nadruk op ontspanning, maar het ging er toch nog best wel fanatiek aan toe. Tijdens het potje voetvolley lag de nadruk op ontspanning, maar het ging er toch nog best wel fanatiek aan toe.
Klaas Jan Huntelaar controleert de bal met zijn hoofd. Klaas Jan Huntelaar controleert de bal met zijn hoofd.
De twee keepers van Jong Ajax, Koen Verhoeff (links) en Marco van Duin trainden mee met Maarten Stekelenburg en Dennis Gentenaar. Erik Heijblok ontbrak maandag op de training. Hij speelt maandagavond waarschijnlijk mee met Jong Ajax tegen Jong NAC. De twee keepers van Jong Ajax, Koen Verhoeff (links) en Marco van Duin trainden mee met Maarten Stekelenburg en Dennis Gentenaar. Erik Heijblok ontbrak maandag op de training. Hij speelt maandagavond waarschijnlijk mee met Jong Ajax tegen Jong NAC.
Jong Ajax-aanvaller Chakib Tayeb trainde maandag ook mee met het eerste. Hier staat hij in de dekking bij Gregory van der Wiel.
De spelers die zondag niet in de basis begonnen tegen AZ hielden zich maandag bezig met diverse partijvormen. De spelers die zondag niet in de basis begonnen tegen AZ hielden zich maandag bezig met diverse partijvormen.
Chakib Tayeb was tijdens het afsluitende partijtje van de 'reservegroep' nadrukkelijk aanwezig. Hier probeert hij te ontsnappen aan Robbert Schilder. Chakib Tayeb was tijdens het afsluitende partijtje van de 'reservegroep' nadrukkelijk aanwezig. Hier probeert hij te ontsnappen aan Robbert Schilder.
Klaas Jan Huntelaar en Luis Suarez sloten de training af met een potje 'wie kan de bal het hardst bij de ander in het doel trappen'. Klaas Jan Huntelaar en Luis Suarez sloten de training af met een potje 'wie kan de bal het hardst bij de ander in het doel trappen'.