Menu
Ajax begint seizoen in Groningen

Ajax begint seizoen in Groningen

Het definitieve competitieschema voor het nieuwe seizoen is bekend. Ajax opent het seizoen 2010-2011 op zondag 8 augustus met een uitwedstrijd tegen FC Groningen. Een week later, zaterdag 14 augustus, speelt Ajax thuis tegen Vitesse.

Nadat Ajax en FC Twente op 31 juli het seizoen officieel openen met het duel om de Johan Cruijff Schaal, staat een week later de openingswedstrijd van de competitie 2010-2011 op het programma. In dat eerste weekeinde gaat Ajax op zondag 8 augustus naar Groningen.

De KNVB laat beide Klassiekers in de eerste helft van het seizoen afwerken. Op zondag 19 september gaat Ajax naar de Kuip en exact drie maanden later (zondag 19 december) komt Feyenoord naar de Amsterdam ArenA. September wordt een interessante maand. Zes dagen na de eerste Klassieker van het seizoen, op zaterdagavond 25 september, moet Ajax naar de regerend landskampioen FC Twente. Tegen die ploeg wordt het seizoen 2010-2011 ook uitgeluid. De laatste wedstrijd van de komende voetbaljaargang is immers op 15 mei Ajax - FC Twente.

Wedstrijden Ajax seizoen 2010/11