Menu
Ajax benoemt commissie

Ajax benoemt commissie

Ajax heeft maandag bekendgemaakt uit welke personen de commissie bestaat die door de club in het leven is geroepen om het bestuursmodel en het technisch beleid van de afgelopen tien jaar te onderzoeken.

ajax logo carrousel

De commissie bestaat uit acht personen. Uri Coronel is voorzitter. Vier leden, te weten Roger van Boxtel, Daniël Dekker, Joop Krant en Arend de Roever, richten zich op het bestuursmodel. De overige drie leden, Theo van Duijvenbode, Stanley Menzo en Reinier van Dantzig, gaan een analyse maken over het technische beleid van de afgelopen tien jaar. De doelstelling is dat de commissie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk op 1 maart 2008 haar rapport presenteert.

Voorzitter John Jaakke: ,,Het streven was om de juiste kennis en ervaring bij elkaar te brengen en daarin zijn we goed geslaagd. Met Daniël Dekker, de voorzitter van de Supportersvereniging Ajax, hebben we tevens onze supporters betrokken bij het geheel. Overigens hebben alle commissieleden gemeen dat ze betrokken Ajacieden zijn en de club goed kennen. Toch kunnen ze zich een objectieve mening vormen over de onderwerpen waar ze zich mee bezig gaan houden.”