Menu
Ajax bereidt zich voor op Anderlecht

Ajax bereidt zich voor op Anderlecht

Het was een drukke dinsdagochtend op de Toekomst. De training was vrij toegankelijk voor publiek, waardoor tientallen supporters op de oefensessie afkwamen. De supporters zagen hoe het team van Frank de Boer zich voorbereidt op de Europa League-wedstrijd tegen RSC Anderlecht.

Behalve de Ajax-selectie was ook doelman Kenneth Vermeer op het veld aan het werk te zien. Hij werkte samen met de fysiotherapeut diverse individuele oefeningen af. Vermeer komt terug van een zware achillespeesblessure. De revalidatie van de keeper verloopt goed.

Aras Özbiliz trainde dinsdag weer met het eerste elftal mee. Maandagavond was Özbiliz twee keer trefzeker in de wedstrijd Jong Ajax – Jong De Graafschap. Op zijn knaloranje adidas-kicksen bewoog de buitenspeler zich soepeltjes tussen zijn teamspelers. ,,Ja, Aras!’’, klonk het hard bij een goede aanname. Snel passte hij de wit-bordeauxrode bal door.

Met de welbekende Europa League-ballen bereidde Ajax zich voor op de zestiende finale van de Europa League waar Anderlecht wacht. De eerste wedstrijd van het tweeluik is donderdag om 19:00 uur in het Constant Vanden Stock Stadion.

Foto's en tekst: Ajax.nl

Daley Blind kaatst de bal. Daley Blind kaatst de bal.
Aras Özbiliz, maandagavond nog trefzeker tegen Jong de Graafschap, trainde met het eerste. Aras Özbiliz, maandagavond nog trefzeker tegen Jong de Graafschap, trainde met het eerste.
Vergeleken met Ajax 1 trainde Jong Ajax iets verderop. Vergeleken met Ajax 1 trainde Jong Ajax iets verderop.
Ook de geblesseerde Kenneth Vermeer was buiten te bekennen. Ook de geblesseerde Kenneth Vermeer was buiten te bekennen.
Jong Ajax-trainer Gery Vink en Hennie Spijkerman, assistent van Ajax 1, zijn druk in gesprek. Jong Ajax-trainer Gery Vink en Hennie Spijkerman, assistent van Ajax 1, zijn druk in gesprek.
De dinsdagtraining trok veel bekijks. De dinsdagtraining trok veel bekijks.