Menu
Ajax bereidt zich voor op Heerenveen

Ajax bereidt zich voor op Heerenveen

Onder toeziend oog van een Deense delegatie – twaalf trainers in spe die tijdens een studiereis een week bij Ajax meelopen – werkte de groep van Ajax-trainer Martin Jol een oefensessie af naast de Amsterdam ArenA. Bekijk hier het fotoverslag van de training.

Het team van Martin Jol bereidt zich voor op de competitiewedstrijd tegen sc Heerenveen. De aftrap van dit uitduel is zaterdag 13 februari om 19.45 uur in het Abe Lenstra Stadion.

De wedstrijd is live te volgen op Ajax.nl. Houd de website in de gaten voor meer informatie en klik hieronder voor meer informatie over de techniek.

Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst
Tekst: Ajax.nlKlik hier voor meer informatie over het volgen van Heerenveen - Ajax

De Ajacieden trainen in aanloop naar het uitduel met sc Heerenveen. De Ajacieden trainen in aanloop naar het uitduel met sc Heerenveen.
Onder toeziend oog van een Deense delegatie trainde Ajax donderdag bij de ArenA. Onder toeziend oog van een Deense delegatie trainde Ajax donderdag bij de ArenA.

Eyong Enoh en Urby Emanuelson trainden apart. Eyong Enoh en Urby Emanuelson trainden apart.


Jeroen Verhoeven verricht een mooie redding. Jeroen Verhoeven verricht een mooie redding.
Oud-Ajacied Ole Tobiasen keert als trainer in spe deze week terug bij zijn oude club. Oud-Ajacied Ole Tobiasen keert als trainer in spe deze week terug bij zijn oude club.
Toby Alderweireld (links) trainde met de groep mee. Toby Alderweireld (links) trainde met de groep mee.

Tijdens de training werd onder andere de 'ladderoefening' voorgeschoteld. Tijdens de training werd onder andere de 'ladderoefening' voorgeschoteld.

Trainer Martin Jol volgt de verrichtingen van zijn groep op de voet. Trainer Martin Jol volgt de verrichtingen van zijn groep op de voet.