Menu
Ajax bereidt zich voor op Heerenveen

Ajax bereidt zich voor op Heerenveen

Ajax werkte dinsdagochtend in de ArenA de laatste training af voor de wedstrijd tegen sc Heerenveen. Bekijk hier het fotoverslag van de oefensessie.

De ochtend na de huldiging op het Museumplein stonden de Ajacieden weer op het trainingsveld. Tussen de oefeningen door werd er veel gelopen. De ochtend na de huldiging op het Museumplein stonden de Ajacieden weer op het trainingsveld. Tussen de oefeningen door werd er veel gelopen.
Hedwiges Maduro houdt Ryan Babel keurig van zich af tijdens een grote partij zonder doelen. Hedwiges Maduro houdt Ryan Babel keurig van zich af tijdens een grote partij zonder doelen.
Roger, bezig aan zijn laatste weken als profvoetballer, traint nog net zo fanatiek als toen hij net begon. Roger, bezig aan zijn laatste weken als profvoetballer, traint nog net zo fanatiek als toen hij net begon.
Tackelen was dinsdag verboden, maar toch werden hier en daar pittige duels uitgevochten. Tackelen was dinsdag verboden, maar toch werden hier en daar pittige duels uitgevochten.
Ten Cate sprak tijdens de training de spelersgroep meerdere malen toe. Ten Cate sprak tijdens de training de spelersgroep meerdere malen toe.
Kersverse vader Urby Emanuelson maakte een gretige indruk tijdens de training. Kersverse vader Urby Emanuelson maakte een gretige indruk tijdens de training.
Frank de Boer en George Ogararu spreken nog even de kunst van het verdedigen door. Frank de Boer en George Ogararu spreken nog even de kunst van het verdedigen door.
Hedwiges Maduro en Klaas Jan Huntelaar wachten tot het spel weer hun kant uitkomt. Hedwiges Maduro en Klaas Jan Huntelaar wachten tot het spel weer hun kant uitkomt.
Henk ten Cate bekijkt de verrichtingen van John Heitinga. De verdediger verliet dinsdag als één van de laatste spelers het traingingsveld. Met onder andere Jaap Stam besloot hij de training met enkele krachtoefeningen. Henk ten Cate bekijkt de verrichtingen van John Heitinga. De verdediger verliet dinsdag als één van de laatste spelers het traingingsveld. Met onder andere Jaap Stam besloot hij de training met enkele krachtoefeningen.