Menu
Ajax bereidt zich voor op Heracles

Ajax bereidt zich voor op Heracles

Daags nadat het bestuur en de Raad van Commissarissen hun functie ter beschikking stelde, bereidde Ajax zich voor het competitieduel met Heracles Almelo van aanstaande zondag. Voor het eerst sinds anderhalve week kon Frank de Boer weer over een volledige groep beschikken. Na de interlandperiode kan de focus nu volledig worden gericht op het slot van de competitie en de bekerfinale.

Na de interlands van de afgelopen week en de Ajax StreetWise clinic op woensdag, was het trainingsveld op de Toekomst eindelijk weer goed gevuld. Drie dagen voor de thuiswedstrijd tegen Heracles had De Boer zestien spelers en drie keepers tot zijn beschikking.

Naast de langdurig geblesseerde Maarten Stekelenburg en Bruno Silva ontbraken ook Toby Alderweireld en Rasmus Lindgren bij de groep. De Belg en Zweed trainden allebei apart, ieder met een eigen fysiotherapeut. Alderweireld is herstellende van zijn bovenbeenblessure en Lindgren heeft last aan de binnenband van zijn knie.

Een half uur voor het einde van de training zochten Jan Vertonghen en Gregory van der Wiel vast de kleedkamer op. Beide verdedigers kwamen de afgelopen week twee keer negentig minuten met hun nationale team. Van der Wiel pakte daarom zijn rust op weg naar Ajax - Heracles. Vertonghen zit zondag een schorsing uit en zal er daarom niet bij zijn.

Kom zondag naar Ajax - Heracles! Kaarten zijn voor iedereen verkrijgbaar bij de verkooppunten van TicketBox en op de wedstrijddag vanaf 12:30 uur bij de stadionkassa's van de Amsterdam ArenA. De kassa's bevinden zich aan de Noordzijde van het stadion ter hoogte van ingang D. Je kunt je kaarten ook eenvoudig online bestellen via onderstaande link.

Tekst en foto’s:

Koop je kaarten voor Ajax - Heracles online (t/m vrijdag 12:00 uur)

Frank de Boer kon donderdag weer over een hele groep beschikken. Frank de Boer kon donderdag weer over een hele groep beschikken.
Demy de Zeeuw heeft plezier in de regen. Demy de Zeeuw heeft plezier in de regen.
Jan Vertonghen, zondag tegen Heracles geschorst, praat bij met Sjaak Swart. Jan Vertonghen, zondag tegen Heracles geschorst, praat bij met Sjaak Swart.
Toby Alderweireld is herstellende van zijn bovenbeenblessure. Toby Alderweireld is herstellende van zijn bovenbeenblessure.
Fysiotherapeut Jos Kortekaas en Rasmus Lindgren bekijken het partijspel. Fysiotherapeut Jos Kortekaas en Rasmus Lindgren bekijken het partijspel.