Menu
Ajax bereidt zich voor op SV Urk

Ajax bereidt zich voor op SV Urk

Ajax bereidde zich maandag onder een stralend herfstzonnetje voor op het bekerduel met Urk. De technische staf nam een selectie van 25 spelers onder handen, van wie een aantal morgen rust zal krijgen als Ajax afreist naar de Noordoostpolder.

Bijna alle spelers die in actie kwamen tegen Go Ahead Eagles waren ook aanwezig op de ochtendtraining. Alleen Niki Zimling bleef wegens lichte buikgriep thuis. Thulani Serero, de afgelopen wedstrijden nog afwezig door een blessure, trainde wel weer gedeeltelijk met de selectie mee.

Trainer Frank de Boer zal enkele spelers de komende dagen rust gunnen. Onder andere Lucas Andersen, Niklas Moisander, Kolbeinn Sigthórsson, Nicolais Boilesen en Jairo Riedewald zullen dinsdag niet aan de aftrap verschijnen. Dat biedt andere spelers weer de kans om zich op de training van vandaag, en morgen in de wedstrijd, in de kijker te spelen.

FOX Sports doet dinsdag vanaf 18:30 uur live verslag van het bekerduel SV Urk - Ajax. Op het open kanaal van Fox worden per speeldag de samenvattingen van alle wedstrijden van die avond uitgezonden: op dinsdag, woensdag en donderdag om 22:50 uur.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst


De training begon met het gebruikelijke warmlopen. De training begon met het gebruikelijke warmlopen.
Lasse Schöne schermt de bal af voor Richairo Zivkovic. Lasse Schöne schermt de bal af voor Richairo Zivkovic.
De sfeer op de training was ontspannen. De sfeer op de training was ontspannen.
Zivkovic in de achtervolging op Joël Veltman. Zivkovic in de achtervolging op Joël Veltman.
Mike van der Hoorn in een duel met Davy Klaassen. Mike van der Hoorn in een duel met Davy Klaassen.