Menu
Ajax bereidt zich voor op vervolg Europa League

Ajax bereidt zich voor op vervolg Europa League

De Ajacieden trainden dinsdag op de Toekomst. Martin Jol schotelde zijn spelers een gevarieerde oefensessie voor. De Ajacieden prepareren zich deze dagen voor het eerste treffen in de groepsfase van de Europa League, donderdag tegen FC Timisoara.

De dinsdagochtendtrainingen op de Toekomst zijn toegankelijk voor het publiek. Ook vandaag hadden veel Ajacieden zich, ondanks de miezerregen, weer verzameld langs het trainingsveld. Gewapend met paraplu's, foto's, shirts en handtekeningenboekjes zagen de supporters de (bijna) voltallige Ajax-selectie in actie. Marko Pantelic werkte een deel van de training af met conditie- en hersteltrainer René Wormhoudt. Later sloot de Serviër aan bij de grote groep voor een serie afwerkoefeningen. Ook Ismaïl Aissati werd conditioneel onder handen genomen. De middenvelder werkte zijn duurtraining af onder de ogen van Michael Lindeman. De blik van de assistent-trainer week nauwelijks van zijn stopwatch; Aissati moest zijn loopwerk exact binnen de gestelde tijd afwerken. Na de bijna anderhalf uur durende training keerden de Ajacieden terug naar de kleedkamer. Het wachten van de fans werd tussen twaalf uur en half een ruimschoots beloond. De handtekeningenboekjes, shirts en meegebrachte foto's werden allemaal voorzien van een gewenste handtekening. Het maakte het wachten voor velen, in de regen, ruimschoots waard.

De training van vanmiddag gaat niet door.

Bekijk vanavond de beelden van de training in Ajax TV op Eredivisie Live.

Hier vind je alle informatie over de kaartverkoop voor Ajax - Timisoara

Marko Pantelic werkte een deel van de training apart met René Wormhoudt. De Ajacied schaafde aan zijn conditie. Marko Pantelic werkte een deel van de training apart met René Wormhoudt. De Ajacied schaafde aan zijn conditie.
Maarten Stekelenburg test zijn spongkracht. Maarten Stekelenburg test zijn spongkracht.
Trainer Martin Jol brengt de bal in het spel tijdens een trainingspartij. Trainer Martin Jol brengt de bal in het spel tijdens een trainingspartij.
Assistent-trainer Michael Lindeman schotelde Ismaïl Aissati een duurloopje voor. Assistent-trainer Michael Lindeman schotelde Ismaïl Aissati een duurloopje voor.
De Ajacieden trainden met een gloednieuwe bal. Adidas fabriceerde speciaal voor de Europa League deze toernooibal. De Ajacieden trainden met een gloednieuwe bal. Adidas fabriceerde speciaal voor de Europa League deze toernooibal.
Jol ziet zijn spelers uitlopen na de bijna anderhalf uur durende training. Jol ziet zijn spelers uitlopen na de bijna anderhalf uur durende training.
Na de ochtendtraining werden handtekeningen uitgedeeld. Na de ochtendtraining werden handtekeningen uitgedeeld.