Menu
Ajax bereidt zich voor op Vitesse

Ajax bereidt zich voor op Vitesse

Na de vrije woensdag was het trainingsveld van de Toekomst donderdagochtend goed gevuld. De Ajacieden bereiden zich voor op het uitduel met Vitesse, dat zondag op de rol staat.

Een warme jas en handschoenen waren donderdag geen overbodige luxe op de Toekomst. De wind die over het trainingsveld waaide, bezorgde het sportcomplex van Ajax frisse condities.

Drie dagen voor het competitietreffen met Vitesse is er veel ruimte voor partijvormen. Sommige spelers zijn inmiddels zo opgewarmd dat ze hun handschoenen halverwege wegleggen. Ook Ajax-spits Marko Pantelic doet dat. Afgelopen zondag was de Serviër nog trefzeker tegen sc Heerenveen. Tijdens de oefensessie stelt hij zijn vizier op scherp. De handwarmers heeft hij daar niet meer bij nodig. In Berlijn en Belgrado heeft de 31-jarige Ajacied de afgelopen jaren wel koudere omstandigheden meegemaakt. Benieuwd wat hij straks van zijn eerste Nederlandse winter vindt.

Aissati neemt een artistieke pose aan. Aissati neemt een artistieke pose aan.
Sulejmani in actie. Sulejmani in actie.
Vertonghen heerst in de lucht. Vertonghen heerst in de lucht.
De handschoenen van Pantelic liggen er werkloos bij. De handschoenen van Pantelic liggen er werkloos bij.
Suarez in duel met Anita. Suarez in duel met Anita.
De herstellende Rommedahl maakt zijn trainingsrondes met fysio Frank van Deursen. De herstellende Rommedahl maakt zijn trainingsrondes met fysio Frank van Deursen.