Menu
Ajax bereidt zich voor op Willem II

Ajax bereidt zich voor op Willem II

De Ajacieden zetten donderdag de puntjes op de i. Vrijdag rest er nog een training en dan moet Ajax klaar zijn voor de wedstrijd Ajax - Willem II. Met onder andere een grote partij bereidde de selectie zich voor op de seizoensouverture.

Marco van Basten deelt de hesjes uit. De trainer kan nog een dag puzzelen op zijn wedstrijdselectie voor zaterdag als Ajax tegen Willem II speelt. Marco van Basten deelt de hesjes uit. De trainer kan nog een dag puzzelen op zijn wedstrijdselectie voor zaterdag als Ajax tegen Willem II speelt.
John van 't Schip spreekt een aantal spelers toe. Marco van Basten, Thomas Vermaelen, Evander Sno en Miralem Sulejmani luisteren. John van 't Schip spreekt een aantal spelers toe. Marco van Basten, Thomas Vermaelen, Evander Sno en Miralem Sulejmani luisteren.
Klaas Jan Huntelaar is in fel duel verwikkeld met Robbert Schilder. Klaas Jan Huntelaar is in fel duel verwikkeld met Robbert Schilder.
Marco van Basten spreekt met Thomas Vermaelen. Marco van Basten spreekt met Thomas Vermaelen.
Miralem Sulejmani probeert Dennis Gentenaar te omspelen. Miralem Sulejmani probeert Dennis Gentenaar te omspelen.
Luis Suarez brengt de bal voor uit een corner. Luis Suarez brengt de bal voor uit een corner.
Maarten Stekelenburg heerst in de lucht. Maarten Stekelenburg heerst in de lucht.
Bruno Silva brengt zijn vochtgehalte weer op peil. Bruno Silva brengt zijn vochtgehalte weer op peil.
De technische staf kijkt geconcentreerd toe tijdens de grote partij op de donderdagtraining. De technische staf kijkt geconcentreerd toe tijdens de grote partij op de donderdagtraining.