Menu

Ajax betreurt gebeurtenissen rond Beloftenduel

Ajax-directeur Jeroen Slop reageerde vrijdagochtend na de door de clubleiding opgelegde besloten training van de Ajax-selectie op de gebeurtenissen van donderdagavond.

,,Ajax betreurt ten zeerste hetgeen donderdagavond heeft plaatsgevonden na afloop van de wedstrijd Jong Ajax tegen Jong Feyenoord op Sportpark De Toekomst", aldus Jeroen Slop. ,,Vooraf bestond bij geen van de betrokken partijen de verwachting dat het zo uit de hand zou lopen. Ajax acht het een schandelijke en schadelijke zaak dat een dergelijk exces heeft plaatsgevonden bij nota bene een wedstrijd tussen twee Beloftenteams. Ajax vindt dat alle betrokken partijen hier met vereende krachten tegen moeten optreden. Het mag niet gebeuren dat volkssport nummer één zo wordt aangetast door de misdragingen van een kleine groep individuen."

,,Uiteraard heeft Ajax contact met Feyenoord opgenomen om de betrokken spelers een hart onder de riem te steken. Wat Ajax betreft zal de zaak tot de bodem worden uitgezocht en worden de daders streng aangepakt."

Ook supportersvereniging Ajax spreekt afgrijzen uit >>