Menu
Ajax bezoekt VU Kinderkliniek

Ajax bezoekt VU Kinderkliniek

De Ajax-selectie bezocht maandagmiddag in de Ronald McDonald VU Kinderkliniek vele zieke kinderen. Voor eventjes konden de jonge patiƫnten het ziek zijn vergeten en even vrolijk zijn met hun voetbalidolen.

John Heitinga, Wesley Sneijder en Zdenek Grygera maken al zoveel jaar deel uit van de Ajax-selectie, dat het jaarlijkse bezoek aan het ziekenhuis niet vreemd meer is. John Heitinga, Wesley Sneijder en Zdenek Grygera maken al zoveel jaar deel uit van de Ajax-selectie, dat het jaarlijkse bezoek aan het ziekenhuis niet vreemd meer is.
Tom de Mul heeft de dag van deze patiënte zo te zien aardig op weten te vrolijken. Tom de Mul heeft de dag van deze patiĆ«nte zo te zien aardig op weten te vrolijken.
Dit kleine meisje lijkt zich prima te kunnen vermaken met Urby Emanuelson en voelt zich uitstekend op haar gemak bij hem. Dit kleine meisje lijkt zich prima te kunnen vermaken met Urby Emanuelson en voelt zich uitstekend op haar gemak bij hem.
Dit kleine ventje lijkt prima te weten wie Nicolae Mitea is. Dit kleine ventje lijkt prima te weten wie Nicolae Mitea is.
Deze jongens waren voorbereid op de komst van de Ajacieden. George Ogararu houdt de mannen stevig vast. Deze jongens waren voorbereid op de komst van de Ajacieden. George Ogararu houdt de mannen stevig vast.
Dit kleine meisje in het ziekenhuis weet niet wat haar overkomt. Zomaar twee Ajacieden aan haar bed! Dit kleine meisje in het ziekenhuis weet niet wat haar overkomt. Zomaar twee Ajacieden aan haar bed!
Maarten Stekelenburg, Roger en Markus Rosenberg hebben nieuwe vrienden gemaakt in het VU Ziekenhuis. Maarten Stekelenburg, Roger en Markus Rosenberg hebben nieuwe vrienden gemaakt in het VU Ziekenhuis.