Menu
Ajax bezorgt 600 kids unieke dag

Ajax bezorgt 600 kids unieke dag

Ajax organiseerde zaterdag 29 november een exclusieve training voor kinderen van skybox- en seathouders. Bijna 1.000 vaders, moeders en kinderen waren in de Amsterdam ArenA aanwezig om de training van Ajax 1 bij te wonen.

Met luid gejuich namen de kinderen plaats op de hoofdtribune om hun helden te zien trainen. Na de training namen de spelers en technische staf alle tijd om zoveel mogelijk kinderen van handtekeningen en foto’s te voorzien.

Met hotdogs, puntzakken friet en poffertjes kon de dag niet meer stuk. Een team van ‘freestyle voetballers’, op de foto gaan met de schalen en vele andere kinderactiviteiten completeerden het programma.

Directeur Marketing Edwin van der Sar beantwoordde vragen uit de zaal van jong en oud en bedankte de aanwezige relaties en hun kinderen voor hun komst. Een unieke herinnering en een Ajax-goodiebag rijker keerden de kleinste fans met hun ouders huiswaarts.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

Met een videoboodschap trapt coach Frank de Boer de dag af. Met een videoboodschap trapt coach Frank de Boer de dag af.
De vier schalen waren erg gewild om op de foto mee te gaan. De vier schalen waren erg gewild om op de foto mee te gaan.
Honderden kinderen en hun ouders genieten van de training in de Amsterdam ArenA. Honderden kinderen en hun ouders genieten van de training in de Amsterdam ArenA.
Lasse Schöne nam alle tijd om met zijn fans op de foto te gaan. Lasse Schöne nam alle tijd om met zijn fans op de foto te gaan.
Ook trainer Frank de Boer was gewild bij kinderen en ouders. Ook trainer Frank de Boer was gewild bij kinderen en ouders.
Edwin van der Sar in gesprek met de kinderen. Edwin van der Sar in gesprek met de kinderen.

Bent u geïnteresseerd in de zakelijke concepten van Ajax? Neem dan contact op met de afdeling Business Relations via business@ajax.nl of 020-6777109 en informeer naar de aantrekkelijke mogelijkheden om in de winterstop in te stappen.