Menu
Ajax bij HZVV

Ajax bij HZVV

Ajax speelt op donderdag 9 juli een oefenwedstrijd tegen HZVV uit Hoogeveen. Ook de Ajax Kids Club zal naar deze club gaan met de Ajax Lucky Games.

De oefenwedstrijd HZVV - Ajax wordt om 19.30 uur gespeeld op Sportpark Bentincksdijk, Sportveldenweg 2-4, 7902 NX Hoogeveen. Kom Ajax steunen en geniet van een gezellige voetbalavond met je favoriete cluppie!

De Ajax Lucky Games zullen voorafgaand aan de wedstrijd uitgezet worden op het kunstgras van HZVV. Vanaf 14.00 uur kunnen deelnemers zich melden bij de informatiestand en de 'Games' gaan door tot 16.30 uur. Je hoeft je dus niet van tevoren op te geven, iedereen is welkom en er zijn leuke pijzen te winnen!

Tips:
Indien je mee wilt doen aan de Lucky Games: Er is een beperkt aantal kleedkamers beschikbaar, dus kom alvast omgekleed naar het sportpark van HZVV. Kun je lekker meteen aan de slag!

Als je naar de oefenwedstrijd wilt gaan raden wij je aan om van tevoren alvast wedstrijdkaarten te kopen, omdat de kans groot is dat op de wedstrijdddag zelf de kaarten zijn uitverkocht. Kaartverkoopadressen en meer informatie kan je vinden op de website van HZVV.

Klik hier voor meer informatie over kaartverkoop:

Klik hier voor een routebeschrijving: