Menu
Ajax bij opening 1e Huawei store

Ajax bij opening 1e Huawei store

Huawei heeft vrijdag in Amsterdam de deuren van haar eerste Nederlandse partnerstore geopend. Met meer zichtbaarheid en een grotere beschikbaarheid van telefoons, tablets en wifi-gerelateerde producten kiest de Official Partner van Ajax ervoor, om meer ervaringsmomenten voor consumenten binnen retail te creëren.

Uiteraard kon Ajax hier niet ontbreken. Marketing directeur Edwin van der Sar kwam naar de winkel in de Kalverstraat, waar op subtiele manier verwezen werd naar het partnership van Huawei met Ajax. Met mooie juichfoto’s, sfeerbeelden van Ajax TV en de verkoop van enkele speciale smartphone Ajax-covers werd de link getoond. Ook zullen er in de toekomst regelmatig Ajax-activaties plaatsvinden in de winkel van de nummer drie op de wereldwijde smartphonemarkt.

De allereerste klant van de dag, die met de nieuwste Huawei P8 naar buiten ging, kreeg nog een extra presentje vanuit Ajax. Het was Van der Sar die hem een gesigneerde Ajax bal cadeau gaf.

Richard de Borst, Directeur Consumer Business Group van Huawei in Nederland was content met de opening: ,,Huawei heeft in 2014 wereldwijd 138 miljoen producten verkocht, waarvan 75 miljoen smartphones. Onze naamsbekendheid is de afgelopen periode dan ook enorm toegenomen. Dat vraagt om brede en permanente zichtbaarheid van alles wat wij de consument te bieden hebben. We zijn enorm trots om voor het eerst in Europa een partnerstore te mogen creëren en dat op deze hotspot, in de bekendste winkelstraat van Nederland. En het is mooi te zien dat Ajax ook bij deze opening kon zijn!”

CEO Huawei Nederland Wonder Wang knipt officieel het lint door voor de opening van de store. CEO Huawei Nederland Wonder Wang knipt officieel het lint door voor de opening van de store.
In de straat waar Ajax is opgericht is nu ook Huawei gevestigd. In de straat waar Ajax is opgericht is nu ook Huawei gevestigd.
Terwijl Ajax TV draait op een scherm bekijkt van der Sar de laatste mobiele telefoons. Terwijl Ajax TV draait op een scherm bekijkt van der Sar de laatste mobiele telefoons.
Productuitleg in de nieuwe store. Productuitleg in de nieuwe store.
Edwin van der Sar ontvangt de nieuwste Huawei P8. Edwin van der Sar ontvangt de nieuwste Huawei P8.