Menu
Ajax bij opening beursdag

Ajax bij opening beursdag

Marketing directeur Edwin van der Sar van Ajax gaf donderdagochtend op Beursplein 5 samen met de Amsterdam ArenA en sponsor Huawei het startsein van de handelsdag. De heer Wang van Huawei deed de eigenlijke gongslag.

Ook een grote afvaardiging van de Amsterdam ArenA, met onder andere directeur Henk Markerink, had zich rond de gong verzameld toen de heer Wang om exact negen uur de beurs officieel opende.

Ajax en Amsterdam ArenA tekenden eind mei van dit jaar een partnerovereenkomst met Huawei, een toonaangevende wereldwijde ICT dienstverlener. Huawei, dat al jaren marktleider is op het gebied van draadloze technologie, zal de grootste open wireless LAN infrastructuur van Nederland opzetten in de Amsterdam ArenA.

Eerder dit seizoen had het Ajax Vrouwenteam de eer om de beurs te openen. Trainer Ed Engelkes verrichtte toen de handeling. Onder andere Simone Freling, directrice van de Ajax Foundation, Siem de Jong, destijds aanvoerder van Ajax 1, kregen ook recent ook de eer de Amsterdamse handelsdag te openen.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

De heer Wang van Huawei tekent het gastenboek. De heer Wang van Huawei tekent het gastenboek.
Edwin van der Sar tekent het gastenboek. Edwin van der Sar tekent het gastenboek.