Menu
Ajax breekt contract Poepon open

Ajax breekt contract Poepon open

Ajax heeft het contract van Rydell Poepon opengebroken en verlengd tot 1 juli 2010. De vorige verbintenis liep tot medio 2008. De aanvaller wordt komend seizoen nog verhuurd aan Willem II, waar hij ook de afgelopen maanden Eredivisie-ervaring opdeed.

De 19-jarige Poepon maakte in de winterstop de overstap van Jong Ajax naar Willem II om daar te kunnen wennen aan het niveau van de Eredivisie. Het bevalt hem voorlopig goed in Brabant, maar de spits hoopt uiteindelijk te kunnen schitteren bij Ajax. Daarom is hij blij dat hij voor drie jaar heeft kunnen bijtekenen. ,,Het laat zien dat Ajax vertrouwen in me heeft”, aldus de voetballer, die momenteel herstelt van een hamstringblessure. ,,Dit contract is een mooie stap vooruit.”

Het komende seizoen blijft hij bij Willem II. Wanneer hij weer in het roodwit van Ajax te bewonderen is, durft hij niet te zeggen. ,,We zullen zien hoe het dit seizoen gaat”, zegt hij. ,,Het belangrijkste is de komende tijd bij Willem II zoveel mogelijk speeltijd krijg.”