Menu
Ajax C1 in AEGON Toekomst Journaal

Ajax C1 in AEGON Toekomst Journaal

Het AEGON Toekomst Journaal op Ajax TV staat dinsdagavond vooral in het teken van de kampioenswedstrijd van de C1. De Ajacieden van trainer Michel Kreek veroverden zaterdag met een klinkende 5-1 zege op FC Utrecht C1 als eerste ploeg in de jeugdopleiding het kampioenschap. In het Toekomst Journaal ook beelden van de 2-1 overwinning van de A1 op FC Utrecht A1.

Het vlaggenschip van de Amsterdamse jeugdopleiding boekte een nipte en toch ook wel tikje spectaculaire zege op Utrecht. Nick de Bondt loodste de A1 in de slotminuten naar een 2-1 overwinning. Eerder tekende Davy Klaassen voor de gelijkmaker. De regerende landskampioen in de Eredivisie voor A-junioren is dicht bij titelprolongatie. Komend weekend kan de landstitel worden veiliggesteld tegen de naaste belager Feyenoord/Excelsior A1.

De C1 maakte zijn kampioenswedstrijd minder spannend. Al voor de rust was de strijd beslist tussen de C’tjes van Ajax en FC Utrecht. Treffers van Vince Dekker (2), Shivaro Hok Ahin en Abdelhak Nouri bepaalden de ruststand al op 4-0. Paulino Rosario maakte er na de pauze zelfs 5-0 van, waarna Emre Bal de eer redde voor de Domstedelingen: 5-1.

Check vanavond de samenvattingen van de kampioenswedstrijd van Ajax C1 plus het spectaculair verlopen competitieduel van de A1 op Ajax TV op Eredivisie Live!

Tekst: Ajax.nl
Foto’s: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Lees hier alvast het wedstrijdverslag over de kampioenswedstrijd van Ajax C1

Lees hier alvast het wedstrijdverslag van Ajax A1 – FC Utrecht A1

De Ajacieden van de C1 vierden hun kampioenschap zoals het hoort: uitbundig! De Ajacieden van de C1 vierden hun kampioenschap zoals het hoort: uitbundig!