Menu
Ajax C2 kampioen!

Ajax C2 kampioen!

Ajax C2 heeft het kampioenschap in stijl veroverd. De ploeg van trainer Bryan Roy stelde de titel veilig met een ruime zege op OSV. De C2 won zondagmorgen met 9-0 van de ploeg uit Amsterdam-Noord.

De spelers en begeleiders van de C2 vieren hun kampioensfeestje. De spelers en begeleiders van de C2 vieren hun kampioensfeestje.

De negen treffers bleken ruimschoots genoeg om de felicitaties en bloemen van Ajax’ hoofd jeugdopleiding Jan Olde Riekerink in ontvangst te mogen nemen. Trainer Bryan Roy toonde zich, begrijpelijkerwijs, tevreden met het mooie resultaat.
,,Het ging vandaag makkelijker dan verwacht’’, keek de jeugdtrainer terug.

Juichende spelers na het laatste fluitsignaal van de kampioenswedstrijd tegen OSV. Juichende spelers na het laatste fluitsignaal van de kampioenswedstrijd tegen OSV.

,,Ook omdat we vandaag echt goed hebben gespeeld. Ik heb geweldige combinaties gezien. De jongens waren er vooraf ook echt op gebrand om te winnen. We hebben daarom vandaag ook vooral als team een prima prestatie geleverd.’’

Ondanks de sterke teamprestatie lichtte Roy er toch twee spelers uit. De twee uitblinkers verdienen een eervolle vermelding. Aanvoerder Abdelmak El Hasnaoui behoort al het hele seizoen tot de uitblinkers in de C2. ,,Ook Davey de Witte behoort al weken tot de betere spelers in de ploeg. Hij speelde ook een goede eerste seizoenshelft.’’

Hoofd jeugdopleiding Jan Olde Riekerink feliciteert de C2 met het kampioenschap. Hoofd jeugdopleiding Jan Olde Riekerink feliciteert de C2 met het kampioenschap.

De mannen van Roy spelen nog twee wedstrijden. Het verschil met naaste belager Koninklijke HFC uit Haarlem is opgelopen tot 9 punten. De C2 is de derde kampioensploeg in de jeugdopleiding van Ajax. Vorige week namen de spelers en trainers van de D3 en C1 de kampioensbloemen al in ontvangst.

Houd Ajax TV in de gaten voor een reportage over de kampioenswedstrijd van Ajax C2.
Klik hier om alvast naar de website van Ajax TV te gaan >>