Menu
Ajax Camps & Clinics ook in Japan

Ajax Camps & Clinics ook in Japan

Ajax Camps & Clinics is deze zomer ook in Japan actief. De Camps in Yokohama en Osaka waren allebei een groot succes. In totaal trainden zeventig Japanse voetballertjes een week lang als een echte Ajacied.

Naast het Nissan Stadium van de Yokohama Marino’s trainden ongeveer 40 Japanse voetballertjes als een echte Ajax-speler. De Nederlandse Ajax Camps & Clinics-coaches werden tijdens de trainingen geassisteerd door Japanse coaches die ook als tolk fungeerden.

Na het Ajax Camp in Yokohama volgde een Ajax Camp in Osaka. Op het hoofdveld van het Sakai Soccer National Training Center trainden ruim 30 spelers van 9 tot 11 jaar als echte Ajax-spelers. Ook hier was het niveau van de spelers met name technisch zeer goed.

De zeventig spelers die meedoen aan de Ajax Camps kunnen met trots zeggen dat ze als eerste in Japan het Ajax Camps & Clinics certificaat in ontvangst mochten nemen. Wellicht volgen er in de toekomst meer!

Wil jij ook meedoen aan een Ajax Camp of Ajax Clinic in Nederland? Kijk dan op de website van Ajax Camps & Clinics via onderstaande link.

Ajax Camps & Clinics