Menu
Ajax Camps met internationaal tintje

Ajax Camps met internationaal tintje

Vier seizoenen, vier schalen op rij én voor de vierde keer Ajax Camps in de zomervakantie. Dit jaar zelfs met een internationaal tintje! Dat kinderen over de hele wereld willen proeven aan de beroemde Ajax-jeugdopleiding blijkt wel uit het grote aantal aanvragen dat dagelijks binnenkomt. Om hoor te geven aan al deze aanvragen zijn er deze zomer ook twee Ajax International Camp weken.

De Camps, geheel in het Engels gesproken, vinden plaats van 30 juni tot 4 juli en van 28 juli tot 1 augustus.

Er zijn op het moment al inschrijvingen van kinderen uit meer dan 30 verschillende landen. Stuk voor stuk is deze kinderen gevraagd om de vlag van hun land deze zomer mee te nemen naar het International Ajax Camp. Tijdens een spectaculaire opening schitteren alle deelnemers met hun eigen vlag op de velden van de Toekomst.

Voor de deelnemers staat een geheel vernieuwd programma klaar. In een nieuw Ajax Camp tenue wordt getraind op: techniek, tactiek, athletic skills en wordt er gevoetbald in de kleine ruimte. Alles wat de Ajax jeugd ook dagelijks ervaart. Daarnaast wordt tijdens de Camps ook een bezoek aan de Amsterdam ArenA gebracht. Én natuurlijk krijgen de Ajax Camp deelnemers dan nét iets meer te zien…

Na een week training ontvangt elke deelnemer een persoonlijk rapport met tips, trucs en verbeterpunten. Zodat zij ook na het Ajax Camp kunnen doortrainen en zich kunnen blijven ontwikkelen volgens de Ajax methodiek.

Wij zijn klaar voor een mooie, sportieve zomer! Jullie ook?

Wil jij deze zomer trainen als Ajax-speler? Schrijf hier in