Menu
Ajax Clinics vernieuwt zich

Ajax Clinics vernieuwt zich

Terwijl de lange zomervakantie nog moet beginnen, start Ajax volgende week al met de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Jij kunt jouw voorbereiding ook al beginnen. ,,Tijdens een lange stop is het namelijk heel belangrijk om elke dag bezig te zijn met de bal. Veel bewegingen oefenen en je conditie op peil houden. Bijvoorbeeld elke dag een kwartiertje met je minder goede been tegen een muurtje schieten is al goed”, aldus Frank de Boer.

Maar Ajax stelt je ook in de gelegenheid om nóg beter aan je eigen techniek en voetbalkwaliteiten te werken. Want je kunt in de vakantie een Ajax-trainingskamp volgen. Hier leren jongens én meisjes tussen de zes en zestien jaar hoe het is om een echte Ajax-speler te zijn. In vijf dagen leer je de bewegingen van je helden.

Ajax Camps & Clinics heeft bovendien iets nieuws deze zomer: De Ajax Clinic in Emmen. Dit is een trainingsdag gekoppeld aan het bijwonen van de vriendschappelijke wedstrijd van Ajax op 7 juli bij FC Emmen. Na afloop van de Ajax-trainingsdag gaan alle deelnemers onder begeleiding van hun trainer naar de wedstrijd tussen FC Emmen en Ajax kijken. Hier kun je zien hoe de Ajacieden zelf in actie komen! Behalve deze unieke combinatie van trainen en wedstrijdbezoek, krijg je deze dag ook een origineel adidas Ajax-trainingsshirt, een Ajax Camps & Clinics bal en een certificaat van deelname mee naar huis.

Maar het kan ook zijn dat je wel eens zelf op de Toekomst wilt trainen. Op 10, 11 en 18 juli is er nog plaats op de Clinics die een dag duren. Honderden jongens en meisjes gingen je al voor. Als je liever in de buurt van je eigen woonplaats een echte Ajax-trainingskamp wilt volgen kan dat ook. Kijk hieronder even op het lijstje wanneer de Ajax Camp bij jou in de buurt komt.

Wil jij trainen als een echte Ajax-Speler en daarna jouw helden aanmoedigen tijdens de wedstrijd FC Emmen – Ajax? Schrijf je dan meteen in op www.ajaxclinics.nl want er kunnen maar 72 kinderen meedoen!

Agenda Ajax Camps & Clinics

7 juli Ajax Clinic bij FC Emmen inclusief wedstrijdbezoek
10 juli Ajax Clinic op De Toekomst
11 juli Ajax Clinic op De Toekomst
9-13 juli Ajax Camp bij VV Bennekom en De Toekomst
18 juli Ajax Clinic op De Toekomst
23 27 juli Ajax Camp bij BFC Bussum en De Toekomst
20-24 aug Ajax Camp bij S.V. Lelystad en De Toekomst
27-31 aug Ajax Camp bij ASC Waterwijk en De Toekomst

Naar site Ajax Camps & Clinics