Menu
Ajax Clubnieuws 1

Ajax Clubnieuws 1

Na alle feesten, evenementen andere bijeenkomsten die in december traditioneel plaatsvinden zoals het Sinterklaasfeest voor de allerjongsten, de algemene ledenvergadering, de Kerstborrel, het Dirk de Groot Gala en, tot slot, in januari 2015 de Nieuwjaarsreceptie, ligt er voor de redactie en alle medewerkers weer een schone taak voor de boeg ook in 2015 zeven mooie edities te maken van het Ajax Clubnieuws, te beginnen met het binnenkort te verschijnen eerste nummer.

Na de spectaculaire komst van Ziggo als shirtsponsor voor Ajax 1 en Jong Ajax, besteden we op de cover wat meer bescheiden, maar daarom niet minder gewaardeerd, aandacht aan de herintreding van ABN AMRO als (shirt)sponsor bij de jeugd, de Vrouwen, de zaterdag-senioren en ons complex de Toekomst.

Verder vertelt Daniel Dekker als voorzitter van de Supporters Vereniging Ajax onder meer over de belangrijkste doelstellingen van de SVA. ‘We gaan inmiddels richting de 100.000 leden’, en het belang van de jongste generatie supporters. ‘Kids zijn de supporters van morgen’.

Nieuw is de rubriek ‘De Jeugdleider’ waar voortaan in elke editie een elftalleider iets vertelt over het jeugdelftal dat hij begeleidt. Alex Liefhebber, jeugdleider van de F2, bijt het spits af.

Bij de Ajax Vrouwen is keepers- en assistent-trainer Kees Kalk aan het woord. ‘Vrouwen trainen is niet veel anders’, zegt hij onder meer.

Het Zaterdag-seniorenvoetbal maakt de balans op van de eerste helft van het seizoen en, hoe kan het anders, het Verenigingsleven staat vol met gezellige feestelijke bijeenkomsten, tot en met de Nieuwjaarsreceptie.

Daarna lag de focus weer helemaal op het voetbal.

Ajax Clubnieuws 1 verschijnt rond 15 januari 2015

Tijn Middendorp,
Eindredacteur