Menu
Ajax Clubnieuws 10 jaar

Ajax Clubnieuws 10 jaar

Ter ere van het 10-jarig bestaan van het Ajax Clubnieuws in de huidige vorm, beleefden op 19 november op de Toekomst vrijwel alle medewerkers en redactieleden, die grotendeels als vrijwilligers aan het blad zijn verbonden, een gezellige bijeenkomst in het spelershome.

Voor een aantal van hen was het de eerste keer dat men elkaar ontmoette. Reden temeer om zo’n ‘reünie’ te organiseren. Het werk als vrijwilliger voor Ajax Clubnieuws houdt veelal in dat kopij, foto’s en anderszins van huis uit wordt aangeleverd bij de eindredactie. Buiten e-mailcontact om is an enige mate van visuele communicaties bijna geen sprake.

Hoe leuk kan het dan niet zijn elkaar een keer lijfelijk te ontmoeten, en helemaal onder het genot van wat drankjes, hapjes en een heerlijk maaltijd met heerlijke winterkost uit de keuken van Ajax' horecamanager Dennis Blokker? Heel leuk, zo bleek.

In aanwezigheid van onder meer de voltallige bestuursraad en voormalig voorzitter en mede-oprichter van Ajax Clubnieuws John Jaakke (de andere mede-oprichter, Jaap Ellerboek verbleef in het buitenland) werd een aantal uren gezellig gekletst, kennisgemaakt en ervaringen uitgewisseld.

Na een toepasselijke speech met wat anekdotes uit het verleden overhandigde John een ‘pen met een griffel’ aan eindredacteur van het eerste uur Tijn Middendorp. Het was een bedankje voor bewezen diensten. Maar het kon ook worden gezien als een aanmoediging om er vooral mee door te gaan…

Tekst: Ajax.nl
Foto’s Gerard van Hees

David Endt luistert aandachtig David Endt luistert aandachtig


Jaakke houdt een speech over Ajax Clubnieuws Jaakke houdt een speech over Ajax Clubnieuws


Eindredacteur Tijn Middeldorp krijgt de 'pen met de griffel' uit handen van Jaakke Eindredacteur Tijn Middeldorp krijgt de 'pen met de griffel' uit handen van Jaakke