Menu
Ajax Clubnieuws 4

Ajax Clubnieuws 4

Ajax-ambassadeur Heini Otto komt aan het woord met onder meer een mooie anekdote over zijn interlandperiode. Zowel in het veld als daarbuiten was hij ‘overal inzetbaar’, zoals hij dat nu ook is binnen Ajax.

Dit nummer is min of meer de afsluiting van het seizoen dus wordt er veel teruggekeken naar de prestaties van bijvoorbeeld Jong Ajax (‘teleurstellende eindspint’), het jammerlijke missen van de KNVB beker door de Ajax Vrouwen en het afscheid van de Bene League. En ook, dat Daphne Koster niet meegaat naar de WK in Canada. Huisdichter Cornelis en columnist David Endt treuren mee.

Bij het zaterdag-seniorenvoetbal is de terugkeer van de Zaterdag 1 na één jaar topklasse de keiharde realiteit. De overige zaterdagteams konden ook geen potten breken, behalve de Veteranen van Jan Buskermolen die na een lange strijd voor de titel met ZOB, uiteindelijk toch het eremetaal konden meenemen naar Amsterdam.

A1-jeugdleider Rob Kalse maakt van dichtbij de successen mee van het elftal, al gaat alles niet altijd naar wens wanneer bepalende A1-spelers op cruciale momenten worden geselecteerd voor Jong Ajax. ‘Wie weegt de belangen af’, vraagt hij zich af.

Deze onderwerpen en nog veel meer staan in Ajax Clubnieuws 4 dat via onderstaande link is te lezen.

Tijn Middendorp,
Eindredacteur

Archief Ajax Clubnieuws